Stärk din onlinenärvaro i höst

Att nå sin målgrupp digitalt har aldrig varit viktigare. Världshändelserna, med Coronakrisen som trigger, har satt ett skarpt strålkastarljus på hur viktigt det är med digital försäljning och att bygga sitt varumärke via sajt och sociala medier. Det är tydligt att de som är starka online reder ut den rådande situationen bättre. 

På IPM Ulricehamn jobbar vi med onlinenärvaron för små företag som Ulricehamns Trädfällning och för stora företag som Ramirent. Hur vi gör det, och hur stor insatsen är, skiljer sig åt - men målet är detsamma. Att både nya och gamla kontakter ska hitta vägar till köp av produkter och tjänster online.

Vill du under hösten lyfta ditt arbete med Google Ads, sociala medier, sajtinnehåll eller Marketing automation så vill vi gärna hjälpa till. Vi erbjuder under augusti en kostnadsfri analys av ditt företags onlinenärvaro. Efter analysen får du några konkreta tips till höstens arbete. 

Fyll i formuläret till höger. Berätta för oss vad du har för mål och vad som står i vägen. Vårt mål är att du ska lyckas bättre med din onlinekommunikation.

Trevlig sommar. 

 

Henrik Erickson, Inbound Marketing & Sales Manager, IPM Ulricehamn
henrik@ipmulricehamn.se

Vi har "semesterstängt" vecka 29-31 men svarar på alla förfrågningar under semesterperioden.
Den kostnadsfria analysen och mötet med dig genomför vi i augusti.

Kostnadsfri analys